WERKWIJZE

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we op welke wijze werkzaamheden worden uitgevoerd en waar jouw behoefte ligt tot uitbesteden. Wat is jouw grootste pijnpunt? Is er meer structuur nodig? Wat kan efficiënter? Wat wil je niet meer zelf doen? Kunnen bepaalde terugkerende werkzaamheden geautomatiseerd worden door tools te implementeren zodat tijd wordt bespaard en fouten worden verminderd?

Als VP werk ik op afstand vanaf mijn eigen werkplek en ondersteun ik opdrachtgevers vanuit de cloud via dropbox, e-mail, skype en verschillende tools. Natuurlijk plannen we regelmatig afspraken in om de stand van zaken te bespreken. Dit kan live onder het genot van een kop koffie, telefonisch of via Skype.

Ik werk op basis van pakketten zodat je echt iets kan neerzetten, continuïteit kan waarborgen en duidelijk weet wat jouw maandelijkse investering is. Zo kom je niet voor onvoorziene kosten te staan.

Help mij  Loop je vast in de dagelijkse uitvoer? Ben je het overzicht kwijt van jouw administratie? Zie je door achterstallig werk het bos niet meer? Met slechts een paar uur per maand neem ik de meest urgente zaken van je over en breng ik de structuur terug  (10 – 12 uur p.m. / gemiddeld 3 uur p.w.)

Help mij meer  Het bos is terug. De grootste urgente zaken zijn aangepakt. Je hebt meer lucht en kan je daardoor richten op de werkzaamheden die jou het meeste aanspreken. Door meer uit te besteden kan je de vrijgekomen tijd efficiënt gebruiken om verder te bouwen aan jouw bedrijf (17 – 21 uur p.m. / gemiddeld 5 uur p.w.)

Help mij structureel Het is tijd om dagelijks terugkerende zaken structureel aan te pakken, bedrijfsprocessen te automatiseren. Door deze tijdbesparing kan je nieuwe dingen gaan ontwikkelen waar jij energie van krijgt. Laat mij processen beschrijven en beheren waardoor continuïteit ontstaat (25 – 29 uur p.m. / gemiddeld 7 uur p.w.)

Help mij ‘Boel’  Je bedrijf groeit doordat jij de ruimte hebt gekregen voor de ontwikkeling ervan. Jij richt je op de zaken die jou het meest aan het hart liggen, maar ook op nieuwe kansen. Je vindt het heerlijk niet alleen bepaalde zaken uit handen te geven maar ook een sparringpartner te hebben die met je mee denkt (32 – 37 uur p.m. / gemiddeld 9 uur p.w.)

Wil je het niet meer alleen doen? Niet in dezelfde situatie blijven zitten, maar daadwerkelijk jouw doel bereiken? Deze investering is het meer dan waard!

We beginnen met een proefperiode van 3 maanden om elkaar beter te leren kennen en te zien of de klik aanwezig is. In deze periode kunnen beide partijen de overeenkomst zonder opzegtermijn beëindigen. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

Wil je meer informatie aangaande de pakketten, tarieven en mogelijkheden, neem dan CONTACT met mij op.