OVER RACHELLA

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelmanagement school in Den Haag heb ik twintig jaar lang ervaring opgedaan in binnen en buitenland als Event en Office manager voor de meest uiteenlopende bedrijven. Mooie bedrijven met toekomstgerichte doelen en visies, dienstverlenende bedrijven, commerciële instanties, de hospitality industrie…noem maar op. De laatste vijftien jaar waren dit voornamelijk ledenorganisaties, van een branchevereniging in de optiek tot een promotionele stichting voor de haven.

Wat mijn functies in al deze bedrijven met elkaar gemeen hadden? De organisatorische en dienstverlenende werkzaamheden, juist datgene wat ik zo ontzettend leuk vind om te doen. Denk aan structuur brengen, meedenken, praktische zaken aanpakken en mooie projecten en evenementen neerzetten waar je trots op kan zijn. Ik hou ervan duidelijkheid en stabiliteit te creëren,  ik ben resultaatgericht en streef naar een tevreden klant.

Voor mezelf beginnen was een spannende keuze maar ik wilde mezelf op een andere manier persoonlijk laten groeien, meer zelf bepalen hoe ik mijn werkdagen inricht en zo meer vrijheid creëren. Een goede balans realiseren tussen werk en privé. Dat doen wat mij gelukkig maakt. De perfecte manier om dit te combineren met het uitvoeren van de werkzaamheden die mij op het lijf geschreven zijn, vond ik terug in de functie van Virtueel Professional. Om mijn eigen bedrijf op een solide manier te starten heb ik begin 2017 eerst de Academie voor Virtueel Professionals gevolgd en met goed resultaat afgesloten.

Mijn wens als ondernemer?

Díe persoon te zijn die met een zakelijke insteek werkt vanuit haar hart. Een makkelijk te benaderen persoon. Die persoon die ik zelf zou inschakelen om de basis van mijn bedrijf op orde te krijgen en te houden, die zelf initiatief neemt, het regelt voordat jij eraan denkt. De vernieuwende kracht die jouw expertises aanvult met mijn dienstverlenende inslag, talent voor structuur, oog voor detail en organisatorische vaardigheden zodat jij weer ruimte en energie krijgt voor jouw eigen doelen en dromen!